Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karacasu'da yüksekokul öğrencileri şehitleri andı

        (Fotoğraflı)

        Özgür Dedeoluk

        AYDIN (İHA) - Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Karacasu Memnune İnci Meslek Yüksekokulu öğrencileri İstanbul Beşiktaş'ta meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybeden 37 polis ve 7 sivil vatandaş için anma etkinliği düzenledi.

        Cumhuriyet Meydanı ile Karşıyaka köprüsü arasında yapılan yürüyüşle başlayan etkinlik meydan alanında düzenlenen programla devam etti. Saygı duruşunun yapılıp İstiklal Marşının okunmasının ardından öğrencilerden Oğuz Günay şehit polis memurlarının adını tek tek okudu. Alanda bulunanlar 'Burada' diyerek karşılık verirken Okul Temsilcisi Veli Şahin yaptığı konuşmada bu zor günlerde daha fazla kenetlendiklerini göstermek istediklerini dile getirdi.

        Cumaönü Cami Müezzini Mehmet Ay'ın Kuran tilaveti gerçekleştirip dua okumasının ardından öğrenciler alanda görevli polis memurlarının yanına giderek önceden hazırladıkları karanfilleri takdim ettiler. Alanda bulunan öğrencilerden biri karanfili verdikten sonra Emniyet Amiri Hakan Kutlu'nun elini öperek saygı ve sevgisini gösterdi.

        (ÖD-MB-Y)

        16.12.2016 09:45:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler