Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pasinler MEM'den Kaymakam Ada'ya plaket

        (Fotoğraflı)

        Murat Çankaya

        ERZURUM (İHA) - Pasinler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sapanca İlçesine atanan Kaymakam Ali Ada'ya plaket takdim etti.

        İçişleri Bakanlığının son Mülki İdare Kararnamesiyle Pasinler Kaymakamlığından Sakarya ili Sapanca Kaymakamlığına atanan kaymakam Ali Ada'ya kurum adına plaketi İlçe Milli Eğitim Müdürü Kenan Kaya verdi.

        Pasinler İlçe Milli Eğitim Müdürü Kenan Kaya, "Görev süresi boyunca kurumumuza ve ilçenin eğitim seviyesinin daha ileri noktaya taşınması için desteklerini eksik etmeyen Pasinler Kaymakamı Ali Ada beyfendiye teşekkür mahiyetinde plaket takdim ettik. Biz kaymakam beyle koordineli bir şekilde çalıştık. Pasinler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak yeni görev yerinde başarılar dilerim" şeklinde konuştu.

        Kaymakam Ali Ada ise, "Bir toplumun gelişmesi ve aydınlık yarınlara ulaşması için ilk yapması gerekenin eğitim ve öğretimin gerçekleşmesidir. Bizde kaymakamlık makamı olarak Pasinler ilçesinin eğitiminin daha iyi noktalara gelmesi için elimizden geleni yapmaya gayret gösterdik. Plaketten dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Kenan Kaya'ya ve nezdinde bütün kurum çalışanlarına teşekkür ederim." dedi.

        (MÇ-AA-Y)

        16.12.2016 11:17:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler