Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şakran Cezaevinde 150 mahkuma seminer

        (Fotoğraflı)

        Nimet Ergün

        İZMİR (İHA) - İzmir'in Aliağa ilçesindeki sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, 150 hükümlünün katıldığı seminerde aile içi iletişim ile öfke kontrolü eğitimi verildi.

        Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleri kapsamında, Şakran Açık Cezaevindeki 150 hükümlü seminerde bir araya geldi. Seminerde, aile içi iletişim ile öfke kontrolü hakkında bilgiler verildi. Aliağa Şehit Yüzbaşı Oğuz Özgür Çevik Anadolu Lisesi Rehber Öğretmeni Erkan Bakırbilek ile Gazi Ortaokulu Rehber Öğretmeni İrem Altunten, bir sunumla katılımcılara eğitim verdi. Seminerin iki güb boyunca devam edeceği kaydedildi.

        Seminere, Aliağa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ogün Derse, Aliağa Şube Müdürü Zehra Tuba Kabakçıoğlu, Cezaevi Müdürü Yusuf Altun de katıldı. Şakran Açık Cezaevindeki yaklaşık 150 hükümlünün katıldığı seminerde Aliağa Şehit Yüzbaşı Oğuz Özgür Çevik Anadolu Lisesi Rehber Öğretmeni Erkan Bakırbilek ile Gazi Ortaokulu Rehber Öğretmeni İrem Altunten sunum yaptılar.

        (NE-HG-Y)

        16.12.2016 11:22:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler