Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Albayrak TESKİ'nin 3 ilçedeki çalışmalarını inceledi

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Su Kanalizasyon Genel Müdürlüğü'nün (TESKİ) Malkara, Süleymanpaşa ve Hayrabolu ilçelerindeki çalışmalarını inceledi.

        Teski Malkara Şube Müdürü Kenan Taşkın'ın da hazır bulunduğu incelemelerde çalışma alanında basın mensuplarına bilgiler veren Başkan Albayrak ve Genel Müdür Dr. Şafak Başa çalışmaların çok kısa bir zamanda tamamlanarak hizmete sokulacağını söyledi.

        Öte yandan Malkara ilçesine bağlı Kozyörük mahallesinde daha önce yapımına başlanan Doğal Atıksu Arıtma Tesisine de giderek incelemeler yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yatırımlar tamamlandığında Malkara ilçesinde de büyük bir rahatlama olacağını söyledi.

        Başkan Albayrak, güzel ve önemli yatırımlar için TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa'ya teşekkür etti.

        Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak TESKİ'nin Hayrabolu Lojistik Merkezinde de incelemeler yaptı. Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu'nun hazır bulunduğu incelemelerde Lojistik Merkezini gezerek, Genel Müdür Dr. Şafak Başa ve diğer yetkililerden bilgiler alan Albayrak, ağırlıkla Roman vatandaşların yaşadığı Aydınevler mahallesine de giderek vatandaşlarla sohbet etti.

        Çocuklara çikolata hediye eden Başkan Albayrak, Hayrabolu Belediyesi'nin yaptığı çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

        Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak TESKİ Süleymanpaşa İlçesi Karacakılavuz Mahallesinde yapımı tamamlanarak faaliyete başlayan içme suyu deposunda incelemelerde bulundu.

        Depoyu gezerek Genel Müdür Dr. Şafak Başa ve diğer yetkililerden bilgiler alan Albayrak içme suyu ve kanalizasyon şebeke hatları Karacakılavuz mahallesi halkımıza hayırlı olsun" dedi.

        Daha sonra kahvehanede vatandaşların isteklerini ve sorunları da dinleyen Başkan Albayrak, "Sizlerle beraber daha güzel bir Tekirdağ için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

        (HLD-MEF-Y)

        16.12.2016 11:25:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler