Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehit emniyet amiri ve şehitler için mevlid okutuldu

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Bektaş

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Şaphane İlçesi yakınlarında 18 Aralık 2013 tarihinde trafik kazası sonucu şehit olan Pazarlar Emniyet Amiri Ahmet Durmaz ve tüm şehitler anısına Pazarlar 'da mevlid'i şerif okundu ve lokum dağıtıldı.

        Pazarlar Emniyet Amirliğinde beraber çalıştığı Polis arkadaşları tarafından Pazarlar Merkez Camisinde Cuma namazından önce Emniyet Amiri Ahmet Durmaz ve tüm şehitler için mevlit okundu.

        Merkez Camisinde görevli din görevlileri tarafından okunan Mevlid'i şerif programı Polisler tarafından organize edildi. Cuma namazı sondası Mevlid'i şerif programına katılanlara lokum ve gül suyu ikramı yapıldı. İlçe halkı Şehit olan Emniyet Amiri Ahmet Durmaz'a ve tüm şehitlere dua ettiler.(MB-EFE)

        16.12.2016 14:48:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler