Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kale Belediyesi kar temizleme çalışmalarına aralıksız devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        MALATYA (İHA) - Malatya'nın Kale İlçesinde etkili olan yoğun kar yağışı köy yollarını kapatarak ulaşımı felç ederken Kale Belediyesi kapanan köy yollarını açmak ve vatandaşların yaşam şartlarını iyileştirmek için gece gündüz çalışıyor.

        Dün başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle Kale Belediyesi ekiplerinin yol açma çalışmalarına başladığını ifade eden Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir, sokak sokak kar temizleme çalışması yaptıklarını söyledi.

        Belediye olarak vatandaşların yaşam şartlarını kolaylaştırmak için gece gündüz demeden ilçe merkezindeki mahalleleri sokak sokak temizlediklerini belirten Akdemir, belediyenin karla mücadele ekibine de çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Akdemir, kapanan yolları açana kadar çalışmaların aralıksız süreceğini aktardı.

        (BT-BRN-Y)

        16.12.2016 16:40:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler