Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Süt sığırlarında kızgınlık ve döl verimi sorunları

        (Fotoğraflı)

        Halil Dağ

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanlığı işbirliğiyle düzenlenen Süt Sığırlarında Kızgınlık ve Döl Verimi Sorunları Konulu Eğitim Seminerleri devam ediyor.

        Namık Kemal Üniversitesi'nden Prof. Dr. Muzaffer Taş ve Prof. Dr. Alper Önenç tarafından Süleymanpaşa ilçesindeki eğitim, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda düzenlendi. Ayrıca seminer sonrasında birlik başkanı yönetim kurulu üyesi ve birlik müdürünün katılımıyla üyelerle birlik faaliyetleri ve üyelerin istek ve talepleri ile ilgili toplantı yapıldı. Bir sonraki eğitim seminerinin, Şarköy ilçesinde gerçekleşeceği bildirildi.

        (HLD-MEF-Y)

        16.12.2016 17:07:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler