Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Uğur'dan çevik kuvvete moral ziyareti

        (Fotoğraflı)

        Taşkın Sarıca

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne moral ziyaretinde bulundu. Emniyet güçleriyle sohbet eden Başkan Uğur, polislere yalnız olmadıklarını gösterdi.

        Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ne ziyarette bulundu. Karesi Belediye Başkan Yardımcısı Yasin Sağay'ın da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Uğur, nöbet tutan Çevik Kuvvet personeli ile sohbet ederek yalnız olmadıklarını gösterdi. Çevik Kuvvet Şube Müdürü Ömür Ali Çelik ile görüşen Başkan Uğur, Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman emniyet güçlerinin yanında olduklarını ve her türlü destek için hazır bulunduklarını söyledi.

        Türkiye Cumhuriyetinin büyük bir devlet olduğunu belirten Başkan Uğur, hiçbir gücün ve terör örgütünün Türk milletinin birlik ve beraberliğini bozamayacağını ifade etti.

        (TS-

        16.12.2016 19:18:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler