Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dezavantajlı gruplara yönelik 'Mis Sabun' kursu

        (Fotoğraflı)

        Kaner Akaner

        KIRKLARELİ (İHA) - Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Sosyal Dayanışma Merkezi (SODAM) ve İŞKUR işbirliğinde dezavantajlı gruplara yönelik 'Mis Sabun' Mesleki Eğitim Kursu açılacağı bildirildi.

        Kırklareli Lüleburgaz İŞKUR Müdürü Ahmet Selim Keskin, İlçe Milli Eğitim, SODAM ve İŞKUR işbirliğinde 26 Aralık tarihinde 'Mis Sabun' eğitim kursunun açılacağını söyledi. Keskin, "SODAM'da dezavantajlı gruplara yönelik Mis Sabun Eğitim Kursunu Milli Eğitim ve SODAM iş birliğinde açıyoruz. Kursumuz 26 Aralık tarihinde başlıyor. Kurs 25 kişilik 2 sınıfta yapılacak. 'Mis Sabun' kursu haftada 5 gün olacak ve günde 5 saat sürecek. Kurs 2 Mart 2017 tarihinde sona erecek. Kursa katılanlara günlük 20 TL verilecek ve genel sağlık sigortası kurs süresince kurumumuz tarafından yapılacak" dedi.

        (KA-MK-Y)

        17.12.2016 11:20:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kırklareli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kırklareli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler