Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Kepez Belde Başkanlığı yeni üyelerine rozet taktı

        (Fotoğraflı)

        Murat Yüksel

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale'de, AK Parti Kepez Belde Başkanlığı tarafından gerçekleşen haftalık toplantıda partinin yeni üyelerine rozet takıldı.

        AK Parti Kepez Belde Başkanlığı tarafından, yapılacak çalışmaları görüşmek üzere gerçekleşen haftalık toplantı da partinin yeni üyelerine rozet takıldı. Toplantıya AK Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Babacanoğlu, AK Parti Kepez Kepez Belde Başkanı Alper Altınok ve partililer katıldı.

        Toplantıda açılış konuşmasını yapan AK Parti Kepez Belde Başkanı Alper Altınok, teşkilatlarına çoğunluğu kadınlardan oluşan ellinin üzerinde yeni üye yaptıklarını, önlerinde bir referandum olduğunu ve çalışmalara şimdiden başladıklarını söyledi.

        AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Babacanoğlu ise kısa selamlama konuşmasında AK Parti teşkilatlarında kadının önemine vurgu yaptı.

        AK Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ ise, önlerinde bir referandum, başkanlık sistemi ve anayasa değişikliği olduğunu ve bunun için teşkilatlar olarak çok çalışmaları gerektiğini söyledi.

        Konuşmaların ardından AK Parti Kepez Belde Teşkilatına yeni üye olanlara AK Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Babacanoğlu ve AK Parti Kepez Belde Başkanı Alper Altınok tarafından rozetleri takıldı.

        (GD)

        17.12.2016 11:32:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler