Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Ataç'a çeşitli ziyaretler

        - Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç:

        - "Belediyenin kapıları herkese açık"

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç'a, sivil toplum kuruluşlarının ziyaretleri devam ediyor.

        Bu kapsamda, Jeofizik Mühendisleri Odası, Anadolu Üniversitesi Rekreasyon Bölüm Başkanı Kerem Yıldırım Şimşek, Sivrihisar ve Köylüler Derneği ile Gümüşhaneliler Derneği Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ı makamında ziyaret ettiler. Belediyenin çalışmaları ve projeleri hakkında Baştan Ataç'tan bilgi alan konuklar kendilerini kabul ettikleri için Başkan Ataç'a teşekkür ettiler.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ataç, "Ben her zaman söylerim, belediyemizin kapıları herkese açıktır. Vatandaşlar ve sivil toplum örgütlerinden gelen talep ve istekleri elimizden geldiği kadar çözmeye çalışıyoruz. Tepebaşı Belediyesi olarak her zaman vatandaş ve sivil toplum örgütlerinin yanındayız" dedi.

        (SK-MET-Y)

        17.12.2016 11:37:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler