Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Masa tensinde derece yapan öğrenciler İnce'nin makamında

        (Fotoğraflı)

        MALATYA (İHA) - -Malatya'da düzenlenen yıldızlar il şampiyonasında derece yapan öğrencilere milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce çeşitli hediyelerle tebrik etti.

        Makamında kabul ettiği okul idareci, öğretmenleri ve öğrencilerle bir süre sohbet eden Milli Eğitim Müdürü Fevzi İnce, 20 takım arasında takım halinde 2. Olan Ahmet Çokyaşar Ortaokulu öğrencilerini tebrik etti.

        İnce, ilçeye yaşattıkları gururdan dolayı idare görevlilerini de kutlayarak, "Darende'nin sporla anılır bir ilçe olması için çalışıyoruz. Öğrencilerimizin hem derslerinde başarılı hem de sporda derece yapmaları için okul idarecileriyle görüşüyoruz. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak desteğimiz sürecek" dedi.

        Okul müdürü Ramazan Yıldız ise, İnce'ye teşekkür ederek "Çok çalışıp gelecek yılki yarışmalarda il birinciliğini alıp bölge elemelerine giderek ilçemizi temsil etmek istiyoruz" diye konuştu

        (İHU-SD-Y)

        17.12.2016 14:57:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler