Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Giresun'da 4 ayrı işyerine giren hırsız yakalandı

        (Fotoğraflı)

        Resul Yanbul

        GİRESUN (İHA) - Giresun'da 4 ayrı işyerinden hırsızlık yapan şahıs polisin ısrarlı takibi ve titiz çalışması sonucu yakalanarak cezaevine gönderildi.

        Edinilen bilgilere göre, Bulancak ilçe merkezinde 4 ayrı işyerinden 2 adet LCD TV, 1 Adet Laptop bilgisayar ve toplam 350 TL madeni paranın çalınması olayı ile ilgili olarak Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleriin yapmış olduğu kamera incelemeleri neticesinde, şüphelinin eşgali tespit edildi. Eşgal üzerine yapılan çalışmalar sonucunda ilçe merkezinde eşgale uygun şüpheli hareketlerde bulunan bir şahıs durduruldu. Şahsın yapılan incelemesinde üzerinde kimliği bulunmadığı için gözaltına alındı. Yapılan araştırmada şahsın hırsızlık olaylarını gerçekleştiren A.Y. olduğu, ayrıca GBT sorgulamasında 2 ayrı hırsızlık suçunda kaydının bulunduğu öğrenildi. Nöbetçi Cumhuriyet Başsavcısına bilgi veren ekipler, alınan karara istinaden şüphelinin ikametinde yapılan aramada işyerinden çalınmış olan 1 Adet LCD TV ele geçirdi. Ayrıca şüphelinin çalıntı Laptop bilgisayarı il merkezinde bir işyerine sattığı ortaya çıktı. Ekipler çalıntı suç eşyasını satın almaktan da işyeri sahibine de adli işlem yaptı. Şüpheli A.Y., işlemlerin ardından çıkarıldığı adli makamca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        (RY-ÖK-Y)

        17.12.2016 20:47:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler