Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sivas cezaevinden kaçtı, 4 yıl sonra Datça polisine yakalandı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Ölmez

        MUĞLA (İHA) - Sivas cezaevinden izinli olarak dışarı çıktıktan sonra firar eden hükümlü, sahte kimlikle dört yıl kaçtıktan sonra Datça polisi tarafından yakalandı.

        Edinilen bilgiye göre; sahtecilik, görevi kötüye kullanma, iftira, hırsızlık gibi çok sayıda sabıkası bulunan B.K. (41) Sivas cezaevinde tutuklu iken izinli olarak dışarıya çıktı. Kendi kimliğine abisi D.K'nın resmini yapıştırarak 4 yıl yakalanmadan dolaşmayı başaran B.K., Datça polisinin yaptığı çalışmalar sonucu yakalandı. B.K'nin ifadesinde 5 ay önce Datça'ya geldiğini, çeşitli işlerde çalışarak geçimini sağlamaya çalıştığını söylediği öğrenildi.

        Sahte kimlikte 4 yıl yakalanmadan dolaşan B.K'nın hakkında çeşitli suçlardan dolayı kesinleşmiş 10 yıl hapis cezasının olduğu anlaşıldı. Datça Adliyesi'nde hakim karşısına çıkarılan B.K., tutuklanarak Muğla Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

        (MB-Y)

        17.12.2016 22:15:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler