Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MHP'den Çukuraltı Sahil Yolu projesine destek

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Menderes MHP İlçe Teşkilatı, Çukuraltı Sahil Yolu projesinde incelemede bulunarak projeye destek verdi.

        Menderes Belediyesi tarafından yapılan ancak Güzelbahçe ilçesinde bulunan Temiz İzmir Derneği tarafından açılan dava sonucu Çukuraltı Sahil Yolu projesinin iptal edilmesine tepkiler sürüyor. Konuyla ilgili MHP Menderes İlçe Başkanlığı da Çukuraltı Sahil Yolu'nda incelemelerde bulunarak açıklama yaptı ve projeye destek verdi.

        "Milletin hayrına olan proje"

        MHP Menderes İlçe Başkanı Önder Böncü ve ilçe teşkilatının yer aldığı inceleme gezisi sonrası açıklamada bulunan Böncü, "Yaşanan olayları takip ettik. Çukuraltı Sahil Yolu projesini yerinde görüp, orada yaz kış oturan vatandaşlarımızla da bir araya geldik. Genel olarak memnun oldukları proje ile ilgili bir kaç hususla eksikliklerden bahsettiler. Ancak giderilebilir şekilde olan bu eksikliklerin tamamlanması sonrası projenin daha verimli olacağı anlaşılmıştır. Projeyle birlikte yaşam kalitesinin arttığını, sosyal kullanım alanı olarak güzel bir proje olduğunu ifade ettiler. Bizim gözlemimiz de çevre sakinleriyle aynı. Milletin hayrına olan bir projedir Çukuraltı Sahil Yolu projesi. Konuyla ilgili ufak aksaklıklar olabilir. Bunlar giderilebilir. Ama yıkım konusuna MHP Menderes İlçe Teşkilatı olarak biz de karşıyız" dedi.

        "Doğrunun yanında yanlışın karşısında"

        MHP'nin bir duruşu olduğunu kaydeden Böncü, "MHP olarak sırf siyaset olsun diye doğruya 'yanlış', yanlışa da 'doğru' demeyiz. Bizim için önemli olan millettir. Milletin hayrına olan her projeye destek verir, milletin hayrına olmayan her projeye de karşı dururuz. Bugün millet Çukuraltı Sahil Yolu projesine sahip çıkıyor. Milletin sahip çıktığına bizim sırt çevirmemiz doğru değildir. Biz siyasiler milletin sesi olmak zorundayız. Menderes'te de Mendereslilerin sesi olarak Çukuraltı Sahil Yolu projesine destek veriyoruz" diye konuştu.

        (CA)

        18.12.2016 13:11:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler