Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Foça Folk'tan fotoğraf sergisi

        (Fotoğraflı)

        Servet Vural

        İZMİR (İHA) - Foça Folklor Araştırmaları, Kültür ve Turizm, Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (Foça Folk) üyelerinin katıldıkları yurtiçi ve yurtdışı etkinliklerden oluşan "Halkoyunları ve Doğa Sporları Fotoğraf Sergisi", 16 Aralık Cuma günü törenle açıldı. Sergide, ilgi duyanları özendirme ve bilgilendirme amaçlı olarak faaliyetlerde kullanılan çadır ve malzemeler de yer aldı.

        Saat 18.00'de düzenlenen açılış törenine Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Amfibi Görev Grup ve Garnizon Komutanı Tümamiral Aydın Şirin, Foça Milli Eğitim Müdürü Yüksel Akar, bazı belediye meclis üyeleri, STK temsilcileri, Foça Folk üyeleri ve vatandaşlar katıldı. 40 üyenin çektiği 200 dolayındaki fotoğrafın yer aldığı sergi açılışında dernek üyelerinden oluşan folklor ekibi zeybek oynadı. Folklor ekiplerinin katıldığı yurtiçi ve yurtdışı festivaller, geziler, dağcılık ve trekking faaliyetleri, özellikle Kuzey Ege'de varlığı pek çok kişi tarafından bilinmeyen eski yerleşim yerleri ve tarihi alanların kamuoyunun dikkatine sunulmasına yönelik çalışmalar, katılınan sportif etkinliklerin fotoğraflarının yanı sıra, yaşama veda etmiş üyeler için de sergide ayrı bir köşe hazırlandı.

        Reha Midilli Kültür Merkezi'ndeki sergi 18 Aralık akşamına kadar açık kalacak ve 10.00-19.00 saatleri arasında gezilebilecek.

        18.12.2016 18:22:07 TSI

        NNNN

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler