Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayak merkezinde piknik keyfi

        (Fotoğraflı)

        HAKKARİ (İHA) - Hakkari'den 12 kilometre mesafede bulunan 2600 rakımlı Merga Büte Kayak Merkezine akın eden vatandaşlar, piknik yapmanın sevincini yaşadılar.

        Yaklaşık bir hafta önce hizmete açılan ve Hakkari'nin tek eğlence merkezi olan kayak merkezi, vatandaşların akınına uğradı. Hakkarili vatandaşların ve il dışından gelip kentte görev yapanların hafta sonu uğrak yeri olan kayak merkezi, adeta piknik alanına dönüştü. 2600 rakımda kayak kaymanın sevincini yaşayan kayak severler, daha sonra kar yığınları üzerinde mangal yakarak eğlenmenin tadını çıkartıyorlar.

        Kayak merkezinde 1,5 metreye yakın kar bulunduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, kayak sevenlerin kaymanın tadını çıkarttıklarını belirttiler. Bir süre önce etkili olan yağışlar sonrasında kayak merkezine bir metrenin üzerinde kar olduğunu ifade eden yetkililer, sıcak havaları fırsat bilen ailelerin kayak merkezine akın ettiğini kaydettiler.

        Şehirden sadece 12 kilometre mesafede bulunan kayak merkezine giden aileler, hem kaymanın hem de kar üzerinde mangal yakıp piknik yapmanın sevincini yaşadılar.

        Hakkarili esnaflardan Ferhat Aydın da, kayak merkezinde çektiği fotoğrafları sosyal medyada paylaşarak, herkesi kayak merkezine davet etti.

        (FT-MSA-Y)

        19.12.2016 09:22:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler