Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eyüp Yeşilpınar'da kalpler Halep için atıyor

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Yeşilpınar sakinleri ve minik öğrenciler, Halep'e yardım amacıyla "Halep'e Yol Aç" Kampanyası başlattı. Kampanyaya destek veren Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, "Hedefimiz her mahalleden 1 tır, Eyüp'ten toplamda 28 tır" dedi.

        Yeşilpınar, Halep için tek yürek oldu, yardım kampanyası başlattı. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın da, duyarlı mahalle sakinlerini ziyaret ederek başlattıkları "Halep'e Yol Aç Kampanyası"na destek verdi.

        Yeşilpınar sakinleri ve minik öğrenciler, Halep'e yardım amacıyla eşya bağışında bulunuyor. Başlatılan kampanya kapsamında bağışlanan eşyalar, Feridun Tümer İlkokulu'nda toplanıyor.

        Başkan Remzi Aydın, okulu ziyaret ederek mahalle gönüllüleriyle ve yardımsever miniklerle bir araya geldi. Duyarlı davranışları nedeniyle minik öğrencileri ve gönüllü vatandaşları tebrik eden Başkan Aydın,"İnsanlığımızı hatırlatan Yeşilpınarlı bu yavrular, Halep'teki kardeşlerine duada bulunuyorlar" diye konuştu.

        Başkan Aydın, tüm vatandaşları aynı duyarlılıkla hareket etmeye çağırarak, "Hedefimiz her mahalleden 1 tır, Eyüp'ten toplam da 28 tır. Herkesi kampanyaya bekliyoruz" dedi.

        (HK-ÖK-Y)

        19.12.2016 10:36:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler