Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Toltar'dan Halep'e yardım

        (Fotoğraflı)

        KOCAELİ (İHA) - Dilovası Belediyesi Başkanı Ali Toltar, Suriye'de yaşanan zulme sessiz kalmadı.

        Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Halep'te yaşanan insanlık dramı sessiz kalmadı. Şubat 2016 tarihinde yapılan yardımdan sonra son günlerde Halep'te yaşanan tahliyelerle Türkiye'de barındırılacak Suriyeli vatandaşlara un yardımında bulundu.

        Halep'in abluka altında olduğunu belirten Başkan Toltar, "Halep Bir taraftan terör örgütleri, bir taraftan Esed rejimi, diğer taraftan uluslararası emperyalist devletlerin kuşatması altında. Savaş ortamı olduğu için dükkânlar açık değil, topraklar ekilemiyor, ekmek, su dahi bulamıyorlar. Tüm altyapı çökmüş durumda. Türkiye Cumhuriyeti şu anda milyonlarca insanı ağırlıyor. Ancak yine de bizlerin yardımlarının çok büyük önemi var. Bizlerde 'Komşusu açken, tok yatan bizden değildir' hadisi gereği karınca kararınca imkanlarımız dahilinde katkı sağlamaya çalışıyoruz. Şimdilik un olarak yaptığımız katkıyı farklı yardımlarla devam ettireceğiz. Ayrıca yardımlarımızı Suriyeli muhacirlere ulaştıran İHH İnsani Yardım Vakfına teşekkür ederim" dedi.

        (GY-Y)

        19.12.2016 12:48:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler