Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muradiye'de Dünya Gönüllüler Günü etkinliği

        (Fotoğraflı)

        Seracettin Seçkin

        VAN (İHA) - Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Muradiye Öğrenim Birimi tarafından "Dünya Gönüllüler Günü" nedeniyle bir etkinlik düzenlendi.

        TEGV kurucusu olan Suna Kıraç'ın tebrik ve başarı mektubunun okunduğu etkinlikte konuşan TEGV Muradiye Birim Sorumlusu Buket Müjde; "Bizler gönüllülerimizle birlikte Dünya Gönüllüler Günü kutlamamızı gerçekleştirdik. Bu etkinliğimizde gönüllülerimizi gönülden kutladık. Öğrencilerimizin eğitimlerinde büyük katkıları oluyor. Bu dönemde yaptığımız çalışmalarımızla ilgili bir slayt sunumu yaparak eksikliklerimizi görme imkânı bulduk. Bundan sonra öğrencilerimize nasıl bir fayda sağlayacağımızı tartıştık. Kurucumuz olan Sayın Suna Kıraç'ın gönüllüler için gönderdiği mektubu okuduk. Gönüllülerimizle birlikte eğlenceli ve halaylarla kutlamamız oldu" dedi.

        (MSA-Y)

        19.12.2016 14:10:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler