Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yaşamın İzleri Sergisi, sanatseverle buluştu

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Kartal Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan, Leyla Varna ve Necmi Ornutalı'nın eserlerinden oluşan 'Yaşamın İzleri' sergisi sanatseverlerle buluştu.

        "Yaşamın izleri " sergisi Kartallı sanatseverlerle buluştu. Kartal Belediyesi Binası Fuaye Alanı'nda gerçekleşen etkinlikte birbirinden farklı yağlı boya resimler sergilendi. Sanatseverlerin resim sergisine ilgisi yoğun oldu. Sanatçı Leyla Varna, yaptığı konuşmada eserlerinin sanatseverle buluşmasından dolayı yaşadığı memnuniyeti ifade ederek "Bugünün benim için ne kadar özel olduğunu anlatmak gerçekten zor. Ben Kartal Belediyesi'ne bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

        Ressam Ornutalı ise "Sanatseverlerin yoğun ilgisine ve Kartal Belediyesi'ne teşekkür ediyorum. Eserlerimizin beğenilmesi bizleri çok mutlu ediyor" şeklinde konuştu. 'Yaşamın İzleri' başlıklı sergi, 22 Aralık'a kadar açık kalacak.

        (HK-ÖK-Y)

        19.12.2016 14:36:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler