Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tokat'ta bir yılda 4 ton atık pil toplandı

        (Fotoğraflı)

        TOKAT (İHA) - Tokat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından bir yılda 4 ton atık pil toplandı.

        Tokat Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından, kamuda çevre kirliliği konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla mahallelerde Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu ve kurum idarecilerinin de katıldığı eğitim çalışmaları yapıldı. Atık piller, bitkisel atık yağlar, ambalaj atıkları, ömrünü tamamlamış lastikler, madeni yağlar, elektronik atıklar ve evsel nitelikli atıkların çevre ve insan sağlığına zararları ve bertarafı konusunda eğitim seminerleri verildi. 2016 yılında mahallelerde yapılan eğitim çalışmalarında yaklaşık 3 bin 500 kişiye ulaşılırken bu eğitim çalışmaları sayesinde 4 ton atık pil toplandı.

        Merkez ilçedeki tüm okullara eğitim verilerek, belediyenin hazırladığı 14 bin adet çevre konulu eğitici kitap dağıtıldı.

        (Nİ-SLH-Y)

        19.12.2016 15:03:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler