Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Merkezefendi Belediyesi'nden eğitime desteğe devam

        (Fotoğraflı)

        DENİZLİ (İHA)- Merkezefendi Belediyesi tarafından eğitime destek kapsamında Mükerrem Mehmet Eke Ortaokulu'na konferans salonu yapıldı.

        Merkezefendi Belediyesi tarafından yapılan Mekerrem Mehmet Eke Konferans Salonu'nun açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

        Düzenlenen konferans salonu açılışına AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Merkezefendi Belediyesi başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, öğretmenler ve öğrenci velileri katıldı.

        Konferans salonunun hayırlı olmasını dileyen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, "Merkezefendi Belediyesi olarak eğitime çok önem veriyoruz. Bu anlamda ilçemizdeki tüm okullarımıza katkı sunduk. Halı sahalar kazandırdık, basket potalarını yeniledik ve tenis kortu yaptık. Bahçe düzenlemelerini de yapıyoruz. Hacı Şakir Meliha- Nilüfer Öz Ortaokulu'na ve Lütfi Ege Anadolu Lisesi'ne yemekhane kazandırdık. Yine Hacı Hasan Ali Kömürcü Ortaokulu'nun kantinini yaptık. Öte yandan okullarımızın bahçelerine havuzlar kurduk ve o havuzlarda çocuklarımıza yüzme öğrettik. Her yıl bilindiği üzere 5. sınıf öğrencilerimize 5 bin adet bisiklet hediye ediyoruz. Aynı zamanda lise son sınıfı öğrencilerimize İstanbul gezisi düzenliyoruz. Bu gezimiz tam anlamıyla da bir vizyon gezisi oluyor" dedi.

        Okullara kazandırılan konferans salonları ile ilgili de konuşan Başkan Subaşıoğlu, "Daha önce Denizlili şehidimiz Hasan Eser'in adını taşıyan ortaokulumuza bir konferans salonu kazandırmıştık. Aynı zamanda Kazım Kaynak Lisemizin de içine bir konferans salonu yaptık. Şimdi de Mükerrem - Mehmet Eke Ortaokulu'muza Merkezefendi Belediyesi Konferans Salonu'nu kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün bir açılışta daha sizlerle beraberiz. 200 metrekarelik alandaki konferans salonumuz 120 koltuğa sahip, 100 bin TL maliyetle yapıldı. Bu konferans salonumuz okulumuzun toplantı, seminer gibi etkinliklerine ev sahipliği yapacak" diye konuştu.

        Daha sonra kısa bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, "Merkezefendi ilçemizde belediye başkanımızın, eğitim alanında yaptığı katkılarından dolayı kendisine içtenlikle teşekkür ediyorum. Eğitime verdiği desteklerle Merkezefendi ilçemizi gerçekten bir eğitim ilçesi haline getirdi. Merkezefendi Belediye Başkanımız Muhammet Subaşıoğlu'na kurumum ve 200 bin öğrencim adına içtenlikle teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

        (MT-SÇ-Y)

        19.12.2016 18:09:40 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler