Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kilis -Elbeyli Karayoluna 3 bin adet ağaç dikimi başladı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Ali Dağ

        KİLİS (İHA) - Kilis-Elbeyli Karayoluna 3 bin adet top akasya ve kara servi fidanı dikim çalışmalarına başlandı.

        İşletme Müdürlüğü tarafından Kilis- Polateli Karayoluna 10 bin adet fidanın dikim çalışmaları gerçekleştirilmişti. Bu kezde toprağa yağışların düşmesi ile beraber Kilis-Elbeyli Karayolunun da yol kenarı ağaçlandırma çalışmaları başladı.

        Kilis Orman İşletme Müdürü Cesim Karadağ, Kilis-Elbeyli Karayolunun 3 kilometrelik kısmında bin 500 adet top akasya ve bin 500 adet Kara Servi olmak üzere toplamda 3 bin adet fidan dikileceğini belirtti.

        Karadağ, , Elbeyli Karayolunun ağaçlandırılmasına müteakip 2016 yıl sonuna kadar Polateli ve Elbeyli Karayollarında 15 kilometre boyunca toplam 13 bin adet fidanın toprakla buluşturmuş olacaklarını ve karayolu yol kenarı ağaçlandırmalarına önümüzdeki yıllarda da devam edileceğini vurguladı.

        (MAD-BRN-Y)

        20.12.2016 09:43:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler