Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İşitime engelliler sessiz sinema izledi

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Haber : Yunus Özhanlı

        Kamera : Yunus Özhanlı

        ELAZIĞ (İHA) - Elazığ'da işitme engelliler için düzenlenen sessiz sinema gösteri etkinliği büyük ilgi gördü.

        Şefkatli Eller İşitme ve Konuşma Engelliler Derneği, tarafından sessiz sinema film gösteri etkinliği düzenlendi. Etkinlikte, işitme ve konuşma engellilere, yönetmenliğini Adem Akbulut'un yaptığı Gül Şifresi sinema filmi izletildi. Film, işitme engelliler tarafından büyük ilgi gördü. Belediye Kültür Merkezinde izlenen filme Belediye Başkan Yardımcısı Kazım Özgür, Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Kulübü Başkanı Ömer Deniz, Şefkatli Eller İşitme ve Konuşma Engelliler Dernek Başkanı Tuğrul Kaya ve dernek üyeleri de katıldı.

        Elazığ Belediyesi İşitme Engelliler Futbol Kulübü Başkanı Ömer Deniz, "Geçen yıl İstanbul'da 150 engellinin olduğu bir programa katıldım. Programda ben ve aile bakanlığından gelen bir yetkili, işitme engelli değildik. Diğer kardeşlerimiz işaret dili kullanıyordu. Orada engelliğin ne olduğunu anlama fırsatı buldum" dedi

        Program, Şefkatli Eller İşitme ve Konuşma Engelliler Derneği Başkanı Tuğrul Kaya tarafından protokol üyelerine plaket verilmesiyle sona erdi.

        (YÖ-MP-Y)

        20.12.2016 10:42:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler