Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Viranşehir ilçe teşkilatından Halep'e destek

        (Fotoğraflı)

        Enver Zencirci

        ŞANLIURFA (İHA) - AK Parti Viranşehir ilçe teşkilatı 'Halep yalnız değildir' kampanyası çerçevesinde nakit para yardımı toplamaya başladı.

        İlçe Başkanı Mehmet Yıldırım ve Sosyal İşler Başkanı Tahsin Yolcu, ilçede toplanan yardımların Halep'de yaşanan insanlık dramına bir merhem olması amacıyla Halep'e gönderileceğini söyledi.

        Halkın bu kampanyaya destek vereceğine inandığını ifade eden Yıldırım, "Halep yalnız değildir. Bu zulme karşı hepimiz ayaktayız. Viranşehir ilçe teşkilatı olarak bizler de kampanya başlattık. ilk olarak üyelerimiz kampanyaya destek verdi. Pazartesi günü saat 24:00'a kadar kampanyamız devam edecek. Ardından topladığımız bağışları değerli basın mensupları ile paylaşacağız" diye konuştu.

        (EZ-BRN-Y)

        20.12.2016 10:57:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler