Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İBB'den Silopi Belediyesi'ne bank

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Haber : Ayaz Müldür

        Kamera : Ayaz Müldür

        ŞIRNAK (İHA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından kardeş belediye olan Şırnak'ın Silopi İlçe Belediyesi'ne 46 adet oturma bank gönderildi.

        İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Doğu ve Güneydoğu'da görevlendirme yapılan Hakkari, Silopi, İdil, Cizre, Sur, Silvan ve Hani belediyeleri ile "kardeş şehir" olarak protokol imzalamış ve kardeş belediyelerle işbirliği ve yardımlaşma artacağı şeklinde açıklama yapılmıştı. Bu kapsamda Silopi Belediyesi'ne 46 adet oturma bankı gönderdi. İlçe Belediye tamirhanesinde birleştirilen oturma bankaları okul, hastane, sağlık ocakları ve park alanlarına gönderildi. Silopi Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ökten, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ettiğini belirterek, "İlçemize hizmetlerimiz devam ediyor. 'Kardeş Şehir' projesi ile güzel projelerimizi hayata geçireceğiz" dedi.

        Silopi Devlet Hastanesi'nde staj yapan Ferhat Bostancı öğle paydosunda gelip bankta oturduğunu ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne gönderdiği oturma banklarından dolayı teşekkür ettiğini söyledi.

        Burak Geçkil hastaneye gelince dinlenmek için oturduğunu, Murat Öztürk de İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne düşüncelerinden dolayı teşekkür etti.

        (AYZ-MP-Y)

        20.12.2016 13:30:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler