Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dursunbey'de Halep İçin yardım kampanyası

        (Fotoğraflı)

        Hüdayi Demirhan

        BALIKESİR (İHA) - Dursunbey'de başlatılan Halep'e yardım kampanyası ilk günden yoğun ilgi gördü. Vatandaşlar bir bir birinden farklı yardım malzemelerini yardım toplama merkezine ulaştırdı.

        Balıkesir'in Dursunbey İlçesinde başlatılan Halep'e yardım kampanyasına ilgi yoğun oldu. Kampanyanın ilk gününde vatandaşlar giyim, gıda, bebek bezi, bebek maması, battaniye ve günlük olarak kullanılabilecek birçok yardım malzemesini kaymakamlık karşısındaki yardım toplama merkezine getirdi.

        Gönüllü bir çok vatandaşın da yardım toplama merkezinde yardımı ile nizami bir şekilde ayrılan yardım malzemeleri paketlenerek hazırlandı. Dursunbey Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürü Fahri Bahçavan konu ile ilgili yaptığı açıklamada; "Bugün Sayın Belediye Başkanım Ramazan Bahçavan'ın talimatı ile Halep'te zulüm gören kardeşlerimize yönelik yardım kampanyası başlattık. Kampanyamızın ilk gününde vatandaşlarımızın ilgisi oldukça yoğun oldu. Ben sahsım ve Belediye Başkanım adına destek veren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca burada gönüllü olarak çalışan tüm vatandaşlarımıza da teşekkürü borç biliyoruz. Kampanyamız kapsamında her türlü giyim, gıda, çocuk bezi ve günlük olarak kullanılacak eşyaları kabul ediyoruz. Özellikle sosyal medyada ikinci el eşya konusunda yanıltıcı bazı söylemler çıkmış Biz burada kullanılabilecek her türlü ikinci el dâhil eşyayı da kabul ediyoruz. Kampanyamız bu hafta içerisinde de devam edecektir" dedi.

        Kaymakamlık karşısında devam eden yardım kampanyasında toplanacak olan malzemeler tırlar ile Halep'e gönderilecek.

        (HD)

        20.12.2016 13:56:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler