Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İncesu Belediyesi vatandaşlara 3 bin adet Türk bayrağı dağıttı

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol, Cumartesi günü kentte gerçekleştirilen hain terör saldırısı sonrasında İncesulu vatandaşlara 3 bina adet Türk bayrağı dağıtıldığını söyledi.

        Konuyla ilgili yazılı açıklamasında Belediye Başkanı Karayol, şu ifadelere yer verdi:

        "İlimiz Kayseri de Cumartesi günü Erciyes Üniversitesi yerleşkesi önünde Kayseri 1. Komando Tugayında görevli Silahsız ve Savunmasız olan Askerlerimizin çarşı iznine çıkışı sırasında terör örgütü tarafından yapılan bombalı saldırıda maalesef 14 askerimiz şehit olmuştur. Bu terör örgütü tarafından yapılan bombalı saldırı kalleşçe ve haince olup terörü lanetliyoruz. İncesu Belediyesi ve İncesu halkı olarak her zaman Polisimizin ve Askerimizin yanındayız. İncesu Belediyesi olarak 3.000 adet Türk Bayrağı dağıtımı yaptık. Vatandaşlardan istediğimiz evlerine ve iş yerlerine Türk Bayrağımızı asarak Teröre karşı Türk Milletinin her zaman dimdik ayakta olduğunu göstermek istiyoruz. Bu vesile ile de Şehitlerimize Allah'tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum."

        (SK)

        20.12.2016 15:19:58 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler