Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayseri'deki terör saldırısında yaralanan Komando Er Yasin Memiş'e 'geçmiş olsun' ziyareti

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Altıntaş

        KÜTAHYA (İHA) - Kayseri'deki bombalı terör saldırısında yaralanan Kütahyalı Komando Er Yasin Memiş, yapılan tedavisinin ardından raporlu olarak baba ocağına döndü.

        Erciyes Üniversitesi ana girişinin yakınında, geçen Cumartesi günü saat 08.45'de içinde çarşı iznine çıkan sivil kıyafetli askerlerin de bulunduğu halk otobüsü geçerken, bomba yüklü araç patlatıldı. Hain saldırıda 14 asker şehit olurken, 56 kişi de yaralanmıştı. Saldırıda 1'inci Komando Tugay Komutanlığı'nda vatani görevini yapan ve çarşı iznine çıkan Kütahyalı Komando Er Yasin Memiş de yaralanmıştı. Kaldırıldığı hastanede tedavisi tamamlanan ve taburcu olan Memiş, izinli olarak memleketi Kütahya'nın Gediz İlçesi'ne bağlı Fırdan Köyündeki baba ocağına dönerek hasret giderdi.

        Gediz'in Fırdan Köyünde oturan Komando Er Yasin Memiş ve ailesine, Gediz Kaymakamı Avni Kula, Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Turgut Çıtak ve İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar geçmiş olsun ziyaretinde bulundular. Kaymakam Avni Kula ve beraberindekiler, Komando Er Yasin Memiş ve ailesine geçmiş olsun dileğinde bulunarak acil şifalar diledi.

        (MA-EFE)

        20.12.2016 15:28:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler