Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çıldır'da "Şehitlere saygı ve güvenlik güçlerine destek" yürüyüşü

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Rıfat Vural

        ARDAHAN (İHA) - Çıldır'da "Şehitlere saygı ve güvenlik güçlerine destek" yürüyüşü düzenledi.

        Çıldır Meslek Yüksek Okulunun organize ettiği yürüyüşe çok sayıda Çıldırlı katıldı. Kalabalık sloganlarla son günlerde ülkede yaşanan terör olaylarını kınarken, güvenlik güçlerine yapılan saldırılara ise tepki gösterdiler. Çıldır Tabur Komutanlığı önünde sona eren yürüyüşün ardından basın açıklaması yapıldı.

        Çıldır Meslek Yüksekokulu öğrenci temsilcisi Doğukan Aydemir, "Bizler, ülkemizin içinden geçmekte olduğu bu sıkıntılı süreçte güvenlik güçlerimizin yanındayız. Biz biliyoruz ki terör yıldırmayı, korkutmayı ve düzensizliği amaçlar. Ancak bizler yılmıyoruz, korkmuyoruz ve her daim devletimizin yanında dimdik duruyoruz ve durmaya da devam edeceğiz. En zor koşullarda görev yapan güvenlik güçlerimize minnettarlığımızı dile getiriyor, şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza şifa, milletimize başsağlığı diliyoruz. Bugün burada bulunan belediye başkanımıza, kamu kurum ve kuruluşlarımıza, siyasi parti temsilcilerine ve tüm halkımıza teşekkür ediyoruz. Bu ve bundan sonra ki süreçte teröre karşı birlik ve beraberliğimizi her daim korumaya kararlıyız" dedi.

        Basın açıklamasının ardından konuşan Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu, "93 harbinden balkanlara, yemenden Kafkaslara, hürriyetteki Kabe'miz olan Çanakkale'den Allahuekber Dağlarına kadar bu ülke için mücadele eden bütün şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Mehmetçiğimizin yanında Mehmetçiğiz. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin emrimde birer askeriz" diye konuştu.

        Başkan Azizoğlu yanında getirmiş olduğu Türk Bayrağını Tabur Komutanına hediye etti.

        (ARV-AA-Y)

        20.12.2016 15:43:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ardahan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ardahan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler