Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dicle Üniversitesi Futsalda şampiyon oldu

        DİYARBAKIR (İHA) - Dicle Üniversitesi Erkek Futsal Takımı, Üniversitelerarası Futsal Grup müsabakalarını birinci olarak tamamladı.

        Antalya'da düzenlenen müsabakalarda fırtına gibi esen Dicle Üniversitesi, oynadığı 3 maçı farklı kazanarak, sonuca gitti. Kars Kafkas Üniversitesini 10-4, Bingöl Üniversitesini 6-2 ve Bitlis Eren Üniversitesini 7-2 mağlup ederek, grup şampiyonu olan Dicle Üniversitesi, Türkiye Yarı Final müsabakalarına katılma hakkını elde etti. Dicle Üniversitesi Araştırma Görevlileri ve Takım Antrenörleri Ercan Tizar ve Savaş Ayhan, konuya ilişkin yaptıkları açıklamada, Antalya'da grup şampiyonu olarak Türkiye Yarı Final müsabakalarına katılma hakkını elde ettiklerini söylediler.

        Tizar ve Ayhan, "Antalya'ya büyük bir inanç ve azimle gittik. Bize şans vermeyenleri orada hüsrana uğratarak, önemli bir başarıya imza attık. Grup şampiyonluğunu elde ederek Diyarbakır'a döndük. Artık önümüzde Türkiye Yarı Final müsabakaları var. Hedefimiz orada başarılı olup, finallere kalmaktır" dedi.

        Tizar ve Ayhan, kendilerine her türlü desteği veren Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talip Gül, üniversite yönetimine teşekkür ettiklerini sözlerine eklediler.

        (İHA-MP-Y)

        20.12.2016 15:54:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler