Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADÜ öğretim üyelerinden uluslararası başarı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Barlas

        AYDIN (İHA) - Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) öğretim üyelerinin yazıp editörlüğünü yaptığı ve girişimcilik alanında önemli bir yayın olarak değerlendirilen kitap Aralık 2016'da yayımlandı.

        ADÜ Ziraat Fakültesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Renan Tunalıoğlu, Doç. Dr. Ferit Çobanoğlu ve Köşk Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ayşe Demet Karaman ve Asis. Çağla Yavuz; İngiltere'de bulunan Southampton Üniversitesi Öğretim Üyesi ve İşletme ve Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Mine Karataş Özkan'ın yazıp editörlüğünü yaptığı Sustainable Entrepreneurship and Social Innovation (Sürdürülebilir Girişimcilik ve Sosyal İnovasyon) adlı kitapta bir bölüm yayımladı.

        Girişimcilik alanında önemli bir yayın olarak değerlendirilen kitap Aralık 2016'da yayımlandı. Kitabın "Sustainable Innovation and Entrepreneurship in Agriculture" -Emprical insights into the SME Ecosystem ( Tarımda Sürdürülebilir İnavasyon ve Girişimcilik - Küçük ve Orta Ölçekli İşletme Ekosistemlerinde Deneysel Anlayışlar.) bölümüyle destek veren ADÜ'lü akademisyenler, Adnan Menderes Üniversitesiz ve Southampton Üniversitesi İşletme ve Hukuk Fakültesi tarafından 2011- 2014 yılları "Türkiye ve Birleşik Krallık Yüksek Öğretim Kurumları ile Stratejik İşbirliği Aracılığı ile Tarımda Türk Küçük-Orta Ölçekli İşletmelerinin Yönetim Kapasiteleri ve Sürdürülebilirlik Stratejilerinin Geliştirilmesi" konulu projenin bir bölümünden hazırlandığını belirttiler.

        (MB-Y)

        21.12.2016 09:00:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler