Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükçekmece'de kediler üşümeyecek

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Büyükçekmece Belediyesi ekipleri ilçedeki kedilerin soğuktan etkilenmemeleri için tüm kedi evlerini beyaz brandalarla kapatıp, korunaklı hale getirdi.

        Büyükçekmece Belediyesi, ilçenin dört bir yanına yerleştirmiş olduğu kedi evlerini brandayla kapatarak kış aylarına hazır hale getirdi. Tüm kedi evlerinin beyaz brandalarla kapatılıp korunaklı hale getirilerek kediler, kış mevsimin çetin koşullarından korunuyor.

        Her ihtiyaçları karşılanıyor

        Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Soğuk kış aylarında sığınacak yer bulmakta zorlanan kedilerimiz ilçede yer alan kedi evleri sayesinde hem üşümüyor hem de aç kalmıyor. Sıcağı sevmesiyle bilenen kedilerimizi kış aylarında da unutmadık ve kedi evlerinin etrafını beyaz brandalarla kapattık. Öte yandan hem ekiplerimiz hem de vatandaşlarımız tarafından kedilerimizin mama ve su ihtiyacı da karşılanıyor" dedi.

        Belediye ekipleri, ilçede yaşayan kedilerin kış mevsimini sıcak ve rahat bir şekilde geçirebilmeleri için rutin olarak kedi evlerinin bakımını yapmaya devam edecek.

        (HB-BA-Y)

        21.12.2016 10:24:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler