Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milletvekili Ilıcalı, Sarıkamış şehitlerini anma programına katıldı

        (Fotoğraflı)

        ERZURUM (İHA) - AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, İspir-Pazaryolu Dernekler Birliği Gençlik Kolları'nın düzenlediği Sarıkamış Şehitlerini Anma Programı'na katıldı. Duygu dolu anların yaşandığı programda şehitler dualar ile anıldı.

        AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, İspir-Pazaryolu Dernekler Birliği (İSPADER) Gençlik Kolları trafından düzenlenen Sarıkamış Şehitlerini Anma Programında hemşehriyle Darıca'da bir araya geldi.

        Sarıkamış şehitlerinin dualarla anıldığı etkinlikte konuşan Ilıcalı "Sarıkamış şehitlerimizi, bu topraklarda ezanın dinmemesi, bayrağın inmemesi için canını ortaya koyarak mücadele ederek şehit olan tüm vatan evlatlarımızı minnet ve şükranla anıyorum. Şüphesiz ki şehitlik mertebesi bizler için çok değerli, maneviyatı yüksek bir mertebedir. Bu vatan için toprağa düşmüş her asker, her ana kuzusu, her vatansever şehitlik mertebesine yeniden ulaşmak için tekrar dünyaya gelmeyi isteyecek kadar kutsal bir mertebededir." dedi.

        Dualar ve ezgiler eşliğinde gerçekleştirilen programda, Sarıkamış Harekatının sahnelendiği oyun davetlilere ve Ilıcalı'ya duygu dolu anlar yaşattı.

        (ÖB-ÖB-Y)

        21.12.2016 10:32:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler