Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Üçer'e Türk bayrağı hediye edildi

        (Fotoğraflı)

        TOKAT (İHA) - Turhal Şehit Aileleri Derneği Başkanı Arif Arıcı, Kaymakam Dr. Ahmet Süheyl Üçer'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak Türk bayrağı hediye etti.

        İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile Turhal Kaymakamlığı'na atanarak görevine başlayan Kaymakam Ahmet Süheyl Üçer tebrikleri makamında kabul ediyor. Şehit Aileleri Derneği Başkanı Arif Arıcı, hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak Kaymakam Üçer'e Türk bayrağı hediye etti. Türk bayrağını öperek teslim alan Kaymakam Üçer, "Bu hediye benim için en anlamlı hediyedir. Özellikle birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde bizlerin her zaman birliğine vesile olan şanlı bayrağımızın Şehit Aileleri Derneğimiz tarafından hediye edilmesi, beni çok memnun etti. Kendilerine bu anlamlı hediyelerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu vesile ile de tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygı ile anıyorum" dedi.

        Başkan Arıcı da, "Herkes size çiçek gönderiyor, ben de size vatanı uğruna canını feda eden şehitlerimizin kanıyla boyanmış bir Türk bayrağı hediye ediyorum" diye konuştu.

        (Nİ-SLH-Y)

        21.12.2016 10:33:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler