Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Meslek okulları ve OSB işbirliği

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde mesleki eğitimin geliştirilmesi ve meslek liseleri ile sektörün işbirliğinin artırılması amaçlı Kaymakam Fatih Kızıltoprak başkanlığında toplantı yapıldı.

        Toplantıya Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Ayça Çevikelli, Ergene 2. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürü Burçin Çolakoğlu, Çorlu Deri OSB Müdürü Ünal Diner, Velimeşe OSB Müdürü Murat Sınar, Avrupa Serbest Bölgesi Yönetim Kurulu Üyesi Ali Şahimn Baykal, Sistem Alüminyum İnsan kaynakları Müdürü Sinan KARA, Bekaert Tekstil Temsilcisi Ertuğrul Günay, Dal Teknik Makine Temsilcisi Fahrettin Balcı ve ilçedeki meslek lisesi müdürleri katıldı.

        Toplantıda, sektör temsilcilerinin mesleki eğitimden beklentileri ve bu doğrultuda sağlayabileceği katkılar üzerine görüşüldü. Ayrıca okullarda önümüzdeki eğitim öğretim yılında açılacak bölümler, eleman ihtiyaçları ve açılacak bölümlerin bu ihtiyaçlar doğrultusunda olması için çalışmalar yapılması öngörülerek, bu işbirliği neticesinde görüşülen hususlarda protokoller yapılması kararlaştırıldı.

        Toplantıda alınan kararların takip edilmesi ve çalışmaların değerlendirilmesi için 12 Ocak 2017 tarihinde Kaymakam Fatih Kızıltoprak Başkanlığında Bekaert Tekstil firmasında toplantı yapılması kararlaştırıldı.

        (HLD-MEF-Y)

        21.12.2016 10:40:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler