Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ünüvar, Karataş'ta ilçe teşkilatı ile buluştu

        - AK Parti Milletvekili Ünüvar, ilçedeki sağlık sorunlarının çözümü için harekete geçti

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - AK Parti Adana Milletvekili Necdet Ünüvar, ilçe teşkilatı ile bir araya gelerek Karataş'ın sağlık meselesini masaya yatırdı.

        AK Parti Karataş ilçe başkanlığını ziyaret eden Ünüvar, Karataş'ta balıkçı barınağı, avcılık ve sağlık alanındaki son durum hakkında bilgi aldı. Karataş Devlet Hastanesi'ni gezen Necdet Ünüvar, burada kısa ve uzun vadede yapılması gereken konuları ele aldı.

        Karataş'ta diş hekimi mevcut olmasına rağmen diş hekiminin çalışabileceği ünitenin yetersiz olduğunu öğrenen Necdet Ünüvar, Adana Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Op. Dr. İbrahim Ethem Özsoy ile görüşerek hemen bu hafta yeni diş ünitesi, diş tedavisi için gerekli olan röntgen cihaz ve bu konuda eğitilmiş personel gelmesini söyledi. Adana Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Özsoy ise birkaç gün içinde tedarik ve koordinasyonu sağlayacağı konusunda Ünüvar'a söz verdi.

        Yetkililer ile görüşen Ünüvar, Karataş'tan ayrılarak Adana Numune Hastanesi'nde tedavi gören Halep'ten gelen yaralılar ve hastaları ziyaret etti. Adana'nın güney bölgesinde hastane yapılması planlanan ve Ulaştırma Bakanlığından talep edilen arazi, Ünüvar ve Sağlık Bakanlığı bürokratları tarafından incelendi.

        Karataş ilçesi ziyaretine, AK Parti Karataş İlçe Başkanı İbrahim Yüce ve yönetimi, Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Genel Sekreterliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Doç. Dr. Orhan Görgülü ve uzmanları katıldı.

        (UMT-Y)

        21.12.2016 10:56:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler