Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Minik öğrencilerin oyuncak sevinci

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Örnektepe Semt Konağı'na gerçekleştirdiği ziyarette konak bünyesinde eğitim veren anaokulunu da ziyaret eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, öğrencilere oyuncak hediye etti.

        Beyoğlu Belediyesi tarafından ilçe halkının yaşam kalitesini artırmak ve mahalle kültürünü yaşatmak amacıyla kurulan semt konakları, vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Eğitimden sağlığa, sosyal yardımlaşmadan kültür hizmetlerine kadar birçok alanda hizmet veren merkezlerden, yılda yaklaşık 80 bin kişi faydalanıyor.

        Örnektepe Semt Konağı'nı ziyaret eden Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, hizmetleri yerinde inceledi. Semt Konağı yöneticileri ve kursiyerlerle de bir araya gelen Başkan Demircan, talep ve önerileri dinledi. Semt konaklarında verilen ücretsiz kurslardan duydukları memnuniyeti dile getiren kursiyerler de Başkan Demircan'a teşekkür etti.

        Öğrencilerin mutluluğu görülmeye değerdi

        Bakan Demircan Örnektepe Semt Konağı bünyesinde kurulan anaokulunu da ziyaret ederek minik öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilere oyuncak hediye eden Başkan Demircan, verilen eğitimler hakkında da bilgi aldı. Başkan amcalarından hediye oyuncak alan miniklerin sevinci görülmeye değerdi.

        Çocuklar kişisel becerileri gelişme imkanı buluyor

        Örnektepe Anaokulu, 50'yi aşkın öğrenci kapasitesiyle 4-5 yaş grubu çocuklara yarı zamanlı okul öncesi eğitim hizmeti veriyor. Sabah ve öğleden sonra olmak üzere 2 grupta verilen eğitimler ile çocukların kişisel becerilerini geliştirerek sosyalleşmeleri sağlanıyor.

        (HB-BA-MK-Y)

        21.12.2016 11:18:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler