Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Uyar'dan ilçedeki çalışmalara yakın takip

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, kentteki yol yenileme, kaldırım döşeme ve alan düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceledi.

        Urla Belediyesi, kent genelinde yol yenileme, kaldırım döşeme çalışmalarını hızlandırdı. Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar da, Hacı İsa Mahallesi Çelen Sokak'ta yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Yardımcısı Hüseyin Özdemir ile alana giden Başkan Uyar, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çalışmaları inceleme esnasında Başkan Sibel Uyar'ın yanına gelip çalışmalar için Uyar'a teşekkür eden vatandaşlar, Urla'nın gün geçtikçe güzelleştiğini söyledi.

        Hizmetlerin sınırlı kalmayıp devam edeceğini ifade eden Başkan Sibel Uyar da, "Çok güzel bir ilçeye sahibiz. Bizler bunun değerini biliyoruz. Bundan dolayı yaşanan sorunları tek tek tespit ederek ortadan kaldırmak için çalışıyoruz. Ben ve ekip arkadaşlarım vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için çalışmaya devam edeceğiz. Sizlerin mutluluğu bizlerin mutluluğudur" dedi.

        (HG-Y)

        21.12.2016 11:22:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler