Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Oto sanatkarları Kızılcahamam'da bir araya geldi

        Uğur Demirbaş

        ANKARA (İHA) - Oto sanatkarları, Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odasının düzenlediği birlik, beraberlik ve eğitim seminerinde bir araya geldi. Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Mustafa Arslanoğlu, "Odamızda bir çok hibe kredili yatırımlar, bir çok yurt dışı ortaklı projeler Ankara ve Türkiye genelinde örnek oluyor" dedi.

        Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odasının düzenlediği birlik, beraberlik ve eğitim semineri 'Swiss İnternational' Kızılcahamam Termal Otel Anadolu Salonu'nda düzenlendi. Etkinliğe, Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası Başkanı Arslanoğlu'nun yanı sıra Ankara Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili Hüseyin Ar, Marangozcular Odası Başkanı Rıdvan Aktaş, Ankara Yeni ve Eski Elbise Eşya Alıcı ve Satıcıları Esnaf Odası Başkanı Mükerrem Korkmaz, Ankara Fotoğrafçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fevzi Gündoğdu, Çubuk Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Sadık Karabal, Çubuk Madeni İşler ve Ağaç İşleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Selahattin Kalaycı ve Ankara Oto Sanatkarları Esnaf Odası üyeleri katıldı.

        Arslanoğlu, seminerde yaptığı konuşmasında, "Ülkemizde yaşanan terör olaylarında şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Bir daha böyle hain saldırıları yaşamamamızı ümit ediyorum. Birlik beraberliğimizi pekiştirmek esnaf arkadaşlarımız ile kaynaşmak adına yaptığımız toplantılarımızda sanayi esnafının derdini dinlemek ve onlara sunacağımız hizmetleri anlatmak adına buradayız. Sanayi esnafımızın yurt dışı ortaklı projelere imza atması, KOSGEB aracılığı ile hibe kredilerle yatırımlar yapması için çalıştığımız odamızda bir çok hibe kredili yatırımlar, birçok yurt dışı ortaklı projeler Ankara ve Türkiye genelinde örnek oluyor" ifadesini kullandı.

        Arslanoğlu, oto esnafını zor durumda bırakacak olan konularla ilgili davaların devam ettiğini kaydederek bu davalarda da yürütmeyi durdurma kararının verilmesini ümit ettiklerini söyledi. Irak ve Suriyeli mültecilere yönelik projeler olduğuna da dikkat çeken Arslanoğlu, çalışma izinlerini alarak oto esnafına SSK pirim desteği sağlanacağını kaydetti.

        2016 yılı ve öncesinde bir çok projeyi hayata geçirdiklerini 2017 yılında yapılacak projelerin büyük ses getireceğini belirten Arslanoğu, Türkiye'ye örnek bir oda haline getireceklerini söyledi.

        (UD-SÜ-MK-Y)

        21.12.2016 12:13:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler