Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Hazinedar'dan Rusya Başkonsolosluğu'na ziyaret

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Ankara'da katıldığı bir sergide uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov için, Rusya Federasyonu İstanbul Başkonsolosluğu'na taziye ziyaretinde bulundu ve Başkonsolos Andrey Podelyshev'e üzüntülerini iletti.

        Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov, Ankara'da katıldığı bir sergide uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetmişti. Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, bugün Rusya Federasyonu İstanbul Başkonsolosluğu'na taziye ziyaretinde bulunarak Başkonsolos Andrey Podelyshev'e üzüntüsünü iletti. "Vahim olay bizi derinden üzdü" diyen Başkan Hazinedar, "Acınız bizim de acımız, üzüntümüz büyük" diye konuştu.

        Başkan Hazinedar, öldürülen büyükelçi için açılan taziye defterine de duygularını yazdı. Başkonsolos Andrey Podelyshev de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

        (HB-HA-Y)

        21.12.2016 12:33:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler