Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yeniceköy doğalgaza kavuştu

        (Fotoğraflı)

        Safiye Tarı

        ÇANAKKALE (İHA) - Çanakkale'nin Biga İlçesine bağlı Yeniceköy Mahallesi'ne doğalgaz geldi.

        Biga Belediyesi'ne bağlanarak Biga'nın bir mahallesi olan Yeniceköy'de doğalgaz evleri ve kahveleri ısıtmaya başladı. Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, Belediye Meclis Üyeleri Ünal Tekeli ve Erhan Sürer, Yeniceköy'de doğalgaz kullanmaya başlayan ilk kahveyi ziyaret ettiler.

        Seçim öncesi doğalgaz sözü verdiklerini hatırlatan Başkan Işık, "Bu akşam buraya gelerek, hem sizleri ziyaret edelim hem de çay içip sohbet edelim istedik. Daha önce yolların büyük bir kısmını asfaltlamıştık. Bazı yerlere kaldırım bazı yerlere yol yaparak Yeniceköy mahallemizi, Biga'nın parlayan yıldızı, çekim merkezi haline getirecek şekilde tasarlamaya başladık. Yeniden hazırlanan İmar Revizyon Planı ile de yüzölçümü neredeyse Biga merkezi kadar olan Yeniceköy Mahallesi'ni geleceğe hazırlıyoruz. Hazırlandıkça da detayları sizlerle paylaşacağız. İnsanların huzurlu, mutlu olduğu ve yaşamaktan keyif aldığı bir Biga hedefimizin Yeniceköy'de de hayat bulması için çalışıyoruz. Atatürk Kültür Merkezi haftanın 6 günü 800-1000 kişiye hizmet eden canlı bir çekim merkezi oldu. Türkiye'de ilk olan Kocabaşçayı köprü üstü çalışmamız yakında başlayacak. Avcılar Köprüsü bitiyor. Şehir Parkımızı tamamladık. TOKİ Sosyal Tesisler ve Halı Saha'mızı açtık. Açılışta verdiğim sözü de gerçekleştireceğiz. Her ay bir açılış ya da temel atma töreni gerçekleştireceğiz. Büyük aksilik olmazsa Ocak ayı içerisinde Yeniceköy Sosyal Tesislerimizin açılışını gerçekleştireceğiz" dedi.

        (UYC)

        21.12.2016 13:41:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çanakkale haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çanakkale Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler