Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Niksar'da polis ve askere destek

        (Fotoğraflı)

        Sedat Özata

        TOKAT (İHA) - Tokat'ın Niksar ilçesinde Huzur ve Güvenliği Destekleme Derneği tarafından, polis ve askere destek ziyareti yapıldı.

        Niksar Huzur ve Güvenliği Destekleme Derneği yönetimi Niksar İlçe Emniyet Müdürü Hasan Tahsin Çimen ve İlçe jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Halil Keskin'e taziye ve destek ziyaretinde bulundu.

        İlk olarak İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Niksar Huzur ve Güvenliği Destekleme Derneği Başkanı Bekir Özşen ve yönetim kurulu üyeleri Yusuf Ateş, İbrahim Keskin ve Nebi Durgun, İstanbul Beşiktaş'ta meydana gelen bombalı terör saldırısında şehit olan polis ve vatandaşlar için Emniyet Müdürü Hasan Tahsin Çimen'e taziye ve destek ziyaretinde bulundu.

        Özşen, Emniyet Müdürü Hasan Tahsin Çimen'e hitaben yaptığı konuşmada, "Ülkemiz için, vatanımız için, bayrağımız için canlarını feda eden, sıcak yuvalarını bırakıp bizim huzurumuz ve güvenliğimiz için gecesini gündüzüne katan bütün emniyet teşkilatımızın kolluk kuvvetlerimizin, jandarmamızın hepsinin Allah yardımcısı olsun. Bizler var gücümüzle dualarımızla her şeyimizle yanlarındayız" dedi.

        İlçe Emniyet Müdürü Hasan Tahsin Çimen ise, "Terör başta bütün suç ve suçlularla mücadele etmeye, insanlarımızın güvenliği için her zaman daha azimli daha güçlü şekilde kararlıyız. Biz dün kararlıydık, bugün de kararlıyız yarın da kararlı olacağız" diye konuştu.

        Emniyet binasında polislere karanfil veren dernek üyeleri, daha sonra polis karakoluna geçerek buradaki emniyet mensuplarını da ziyaret ederek karanfil verdi.

        Niksar Huzur ve Güvenliği Destekleme Derneği Yönetimi jandarmayı da unutmadı. İlçe Jandarma Komutanlığı'na geçen dernek üyeleri Karakol Komutanı Jandarma Yüzbaşı Halil Keskin ile bir süre sohbet ederek, Kayseri'deki hain terör saldırısında şehit olan askerler için taziyede bulundular. Daha sonra karakoldaki askerler ile de görüşen dernek yönetimi askerlere de karanfil vererek her zaman yanlarında olduklarını ifade ettiler.

        Niksar Huzur ve Güvenliği Destekleme Derneği Yönetimi son olarak ilçe giriş noktasında bulunan uygulama noktasına geçerek burada görevli asker ve polislere karanfil vererek bir süre sohbet ettiler.

        (SÖZ-SLH-Y)

        21.12.2016 14:18:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler