Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malazgirt ile Başakşehir 'kardeş' oldular

        (Fotoğraflı)

        Veysel Eşin

        MUŞ (İHA) - Muş'un Malazgirt Belediyesi ile İstanbul Başakşehir Belediyesi "Kardeş Belediye" oldu.

        Muş Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında Malazgirt Belediye Başkanı Halis Coşkun'un tutuklanmasının ardından İçişleri Bakanlığının kararıyla Malazgirt Kaymakamı Soner Kırlı, belediye başkan vekili olarak görevlendirilmişti. Görevlendirilmesinin ardından ilçenin belediyecilik hizmetlerine kavuşması ve yerel yönetim çalışmalarının kaliteli şekilde yürütülmesi için İstanbul Başakşehir Belediyesi ile Malazgirt Belediyesi 'kardeş belediye' oldu.

        Malazgirt Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı, İstanbul Başakşehir Belediyesi ile kardeş belediye olduklarını belirterek, "Belediyemizle İstanbul Başakşehir Belediyesi kardeş belediye oldu. Kardeş belediyemiz, ilçemiz için çalışmalar yapacak. Yapacağımız hizmet ve çalışmalarla inşallah Malazgirt halkı, başarılı belediyeciliğin nasıl yapıldığına şahit olacak ve bunun mutluluğunu yaşayacak" dedi.

        (VE-MSA-Y)

        21.12.2016 14:38:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler