Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sason'da komutanlara taziye ziyareti

        (Fotoğraflı)

        Sayım Özmen

        BATMAN (İHA) – Batman'ın Sason ilçesinde sivil toplum kuruluşları 7. Jandarma Taburu'nu ziyaret ederek, Kayseri'de şehit edilen askerler için dua okuyarak taziyelerini iletti.

        7. Jandarma Taburu Komutanı Binbaşı Özer Küçükuysal ve Jandarma Bölük Komutanı Binbaşı Ümit Sayer'i makamında ziyaret eden sivil toplum kuruluşları jandarma teşkilatına başsağlığında bulundu. Ziyaretleri sırasında şehit edilen askerler için Kur'an'ı Kerim okuyarak dua eden Sason Yeni Mahalle Camisi imamı İlhami Güngördü, teröristlerin asıl hedefinde ülkenin birlik ve beraberliğine darbe vurmak olduğunu belirtti. Kürt halkından PKK'nın çirkin yüzünü görmesini isteyen Güngördü, "Bizler Sason halkı ve ilçedeki sivil toplum kuruluşları olarak devletimize sahip çıkacağız. Polisimizin, askerimizin ve güvenlik korucularımızın yanında olacağız. Ben bu vesile ile Kayseri'deki hain saldırıda hayatını kayıp eden askerlerimize Allah'tan rahmet diliyor, ailelerine ve tüm silahlı kuvvetlerimize baş sağlığı diliyorum" dedi.

        7. Jandarma Tabur Komutanı Binbaşı Özer Küçükuysal ise "Şehit edilen askerlerimizin kanı hiçbir suretle yerde kalmayacak. Kış şartlarında da operasyonlarımıza devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın desteği ve Allah'ın izniyle PKK bu topraklardan kazınıp atılacaktır. Ben de bu vesile ile şehit edilen askerlerimizin ailelerine başsağlığı diliyorum" diye konuştu.

        (SÖ-MP-Y)

        21.12.2016 15:17:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler