Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Merkezefendi'de Okullar Güvence Altında

        (Fotoğraflı)

        Zekican Şenkaya

        DENİZLİ (İHA)- Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçe sınırları içerisinde bulunan okullarda, öğrencilerin güvenliği için çit çalışması yapılıyor.

        Merkezefendi Belediyesi okullardan gelen talepler üzerine bahçe duvarlarındaki çitleri yenileme ve yeni çit yapımı çalışmalarını gerçekleştiriyor. Bu anlamda yapılan çitlerle, öğrencilerin okulda daha güvenli bir şekilde eğitim almaları amaçlanıyor.

        Geleceğimizin teminatı çocuklarımız bizim için çok önemli olduğunu söyleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, "Çocuklarımız için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Okullarımıza verdiğimiz destekler devam ediyoruz. Merkezefendi Belediyesi olarak öğrencilerimizin daha güvenli bir eğitim almaları için çit çalışması yapıyoruz." dedi.

        (ZŞ-Y)

        21.12.2016 16:16:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler