Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Birecik'te 'Çocuk cinsel ihmal ve istismarı' sempozyum düzenlendi

        (Fotoğraflı)

        Müslüm Dalda

        ŞANLIURFA (İHA) - Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde çocuk cinsel ihmal ve istismarı konulu sempozyum düzenlendi.

        Birecik Rehberlik Araştırma Merkezi tarafından Enver-Nebihe Karaata Kültür Merkezinde düzenlenen sempozyuma, konuşmacı olarak Hacattepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Sağlığı Anabilim Dalından Prof. Dr. Orhan Derman, Gaziantep Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekan Vekili Erhan Tunç, Şanlıurfa Barosu eski Başkanı Avukat İrfan Güven katıldı.

        Çocuk cinsel ihmal ve istismarının ele alındığı sempozyumu, Birecik İlçe İdare Kurulu, adliye çalışanları, Şanlıurfa İl Özel Eğitim Şube Müdürlüğü yetkilileri, Birecik İlçe Özel Eğitim Şube Müdürlüğü yetkilileri, Birecik, Haliliye ve Eyyübiye Rehberlik ve Araştırma Merkezi görevlileri, okul müdürleri, rehber öğretmenler, STK temsilcileri ve Gaziantep Üniversitesi öğrencileri izledi.

        Yapılan konuşmaların ardından Birecik Rehberlik ve Araştırma Müdürü Abdulkadir Bilgin sempozyumda emeği geçenlere teşekkür ederek, konuşmacılara plaket verdi.

        (Şİ-SD-Y)

        22.12.2016 12:19:43 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şanlıurfa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şanlıurfa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler