Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karaağaç'ta halef selef müdürler bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        Fatma Talay

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Gömeç ilçesinde, Karaağaç Ahmet Karakaş Ortaokulu Müdürü İrfan Yüksel'in sıra dışı ziyaretçileri vardı. Daha önce bu okulda müdürlük yapmış olan Karanfil Bilgin, İsmail Filiz ve Abdullah Erez, Müdür İrfan Yüksel'i ziyaret etti.

        İlçenin Karaağaç Mahallesindeki Ahmet Karakaş Ortaokulu Müdürü İrfan Yüksel, önceki yıllarda aynı koltukta oturmuş olan meslektaşlarını ağırladı. Halen Burhaniye Hürriyet Ortaokulu Müdürlüğü görevini yürüten Karanfil Bilgin, Hacı Mustafa Müdüroğlu Ortaokulu Müdürü Abdullah Erez ve emekli olan İsmail Filiz'in meslektaş ziyaretine Hürriyet Ortaokulu Müdür Yardımcısı Turan Çicmecioğlu'da katıldı. Konukları ile sohbet eden Müdür İrfan Yüksel, okulun yeni durumu hakkında bilgiler verirken, ikramlarda bulundu. Yüksel, yıllar önce aynı koltukta oturmuş olan ağabeylerini ağırlamaktan mutlu olduğunu söyledi. Karanfil Bilgin, İsmail Filiz, Abdullah Erez ve Turan Çizmecioğlu'da Yüksel'e teşekkür etti.

        (FT)

        22.12.2016 13:20:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler