Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MEMYO'DAN Aladağ'a yardım eli

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Marmaraereğlisi Meslek Yüksek Okulu (MEMYO) Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Kulübü Adana'nın Aladağ ilçesinde meydana gelen yangında hayatta kalan 12 kız için çalışarak, yardım paketi hazırlandı.

        Bot, çorap, kalem, silgi, defter, kitap, kalem traş gibi birçok ihtiyaç malzemesinin bulunduğu paket tek tek minik öğrenciler için Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Veli Sırım, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Hicran Özlem Ilgın ve Öğr.Gör. Hakan Uruç, kulüp üyeleri ve gönüllü diğer öğrenciler tarafından paketlendi ve Adana'ın Aladağ ilçesine gönderilmek üzere kargoya verildi.

        MEMYO Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Kulübü tarafından yapılan açıklamada, "Acılarını hafifletmeye yetmez belki ama gelecek için umut getirir temennisindeyiz. Yardım eden herkese teşekkür ederiz" denildi.

        (HLD-MEF-Y)

        22.12.2016 15:34:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler